36N Matte Aluminum Foil 76mm Industriële Zelfklevende Etiketten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: QYMN
Certificering: ISO & SGS
Modelnummer: ZA1
Min. bestelaantal: 1080MM*100M*1 broodje
Prijs: $0.23-$0.75/sqm
Verpakking Details: broodje, pallet
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5 miljoen sqm per maand
Facestock: Matte Aluminum Foil Lijm: ZA lijm
Voering: Cellofaandocument Merk: QYMN
Type: zelfklevende sticker Eigenschap: Gevoelige druk -
De Diameter van de broodjeskern: 76mm De breedte van het moederbroodje: 1080mm
Hoog licht:

76mm Industriële Zelfklevende Etiketten

,

36N industriële Zelfklevende Etiketten

,

76mm de etiketten van de aluminiumsticker

Automatisch Etiketteringsgebruik Industrieel Zelfklevend Matte Aluminum Foil met Witte Cellofaanvoering

 

1. Inleiding van van de de etiketteringssteen van QYMN automatisch de aluminiumfolieetiket

Dit automatische etiketteringsmateriaal wordt gemaakt met steenaluminiumfolie facestock en cellofaandocument als de voering die regelmatig automatische etikettering toestaat. Wij hebben eigen lijmproductielijn en strikte kwaliteitscontrole om een stabiele kwaliteitsproducten voor etiket ervoor te zorgen materisl.  Het wordt wijd gebruikt in logistiek, geneeskunde, dagelijkse chemische producten, voedsel, wijn en andere industrieën als veranderlijke informatieetiketten, veiligheidsetiketten en basismarkeringen. QYMN heeft kunstdocument etiketten, thermische etiketten, filmetiketten en andere soorten producten ontwikkeld (het document van de cellofaanversie, het document van de HUISDIERENversie en andere soorten versiedocumenten). De kwaliteit was op het internationale geavanceerde niveau en verdiende hoge reputatie van klanten.

QYMN Labelstock omvat filmkleefstof, document zelfklevende en thermische document kleefstof.

 

2. Classificatie van van de de etiketteringssteen van QYMN automatisch de aluminiumfolieetiket

 1). Filmkleefstof, het includs PET-folie en BOPP-film en andere synthetische document kleefstof. Aangezien het gezichtsdocument van de film door corona of deklaag wordt behandeld het betere drukprestaties heeft, geschikt ben om te bronzen en het proces van het oliepoetsmiddel. Uitstekende waterdicht, anti-olie en chemische weerstand. Wijd om in de etiketten van badkamersproducten, de etiketten van het persoonlijke verzorgingproduct en levensmiddelenetiketten worden gebruikt. Van welk kristal de etikettering specifiek wordt toegepast op alcoholische dranketiketten.

 2). De thermische Document Zelfklevende, Thermische document zelfklevende reeks omvat weerstand hoogste-met een laag bedekte thermische kleefstof op hoge temperatuur, bovenkant met een laag bedekte thermische zelfklevende, waterdichte thermische zelfklevend en algemeen doel thermische kleefstof. Het product van het thermische die document door QYMN wordt ontwikkeld wordt goedgekeurd als gezichtsdocument met goede druk en duidelijk ontwikkelend effect. De milieukleefstof op basis van water van uitstekende kwaliteit wordt gebruikt. Vooral het lange is bewaren geschikt voor de etiketten van de logistiekstreepjescode, die etiket van elektronische schaal in supermarkt drukken.

 3). Met een laag bedekt Document de Kleefstof, wordt met een laag bedekte gezichtsdocument kleefstof gebruikt voor letterzetsel van de koper het materiële lay-out, flexodruk, enz. met fijn drukeffect. Zij worden wijd gebruikt voor geneeskundeetiketten, levensmiddelenetiketten, anti-counterfeit etiketten en kledingsetiketten. De met een laag bedekte gezichtsdocument kleefstof bezit ook een superieur bezit van de druk van de hitteoverdracht.

 

3. QYMN-Merk automatisch de aluminiumfolieetiket van de etiketteringssteen technische beschrijving

Eenheid ZA model
Viscositeit 10000-11500
Zelfklevende GSM 13--18GSM
Aanvankelijke Adhesie 28-36N
180℃ schilkracht 20-23N
Duurzame Adhesie Uur meer dan 72
Minimum Etikettering Tem 5℃
De diensttemperatuur -15℃--+50℃

 

4. Productieproces van van de de etiketteringssteen van QYMN automatisch de aluminiumfolieetiket

36N Matte Aluminum Foil 76mm Industriële Zelfklevende Etiketten 0

 

5. Bedrijfinleiding

 

Is Zelfklevend de Productenco. van Weifangqiyuan, Ltd één van de grootste en professionele vervaardiging van zelfklevend etiketteringsmateriaal in China. QIYUAN heeft meest gevorderde productiemateriaal en professioneel team, dat onze kleefstof kunnen verzekeren etiketterend materiële kwaliteit. QIYUAN-document de kleefstof omvat materieel, hoog de adhesieetiket van de bandsticker, het bevroren materiaal van de productsticker, het materiële, thermische zelfklevende document van het wijnetiket, gemeenschappelijk materieel zelfklevend document en allerlei zelfadheisvefilm.

Qiyuan worden de zelfklevende etiketteringsmaterialen wijd gebruikt in logistiek, geneeskunde, voedsel, wijn, markt en andere industrieën.36N Matte Aluminum Foil 76mm Industriële Zelfklevende Etiketten 1

Contactgegevens
Stanley

Telefoonnummer : 86-13563657987

WhatsApp : +8618265651799